Meer informatie

Gebruik van ons platform is gratis. Maak vrijblijvend een account aan zodat jij je kan focussen op je core business.Wij bieden opdrachten, het interessante netwerk, passende producten & diensten en kennis perfect aangesloten op de behoefte van de zelfstandig ondernemer, jij dus!

Op Younited® ben je volledig vrij, maar sta je er nooit alleen voor. Younited® verenigt ondernemers zoals jij en linkt je individuele talent aan je dagelijkse to-do-lijstje en de ervaring van het werkveld. Volledig onafhankelijk in een collectief. Samen zelfstandiger ondernemen. Maar hoe dan precies? Via Younited® regel je alles vanuit één toegankelijk portal. Daar vind je bijvoorbeeld altijd de opdracht die het beste bij je past en kom je in contact met mede-eigengereide zelfstandig ondernemers uit de community. Daarnaast helpt het platform je bij zaken zoals contractbeheer, urenregistratie en facturatie. Younited® verenigt ook opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers. De opdrachten die worden uitgezet door een opdrachtgever, worden gekoppeld aan de kwaliteiten en vaardigheden van een ondernemer. Zo wordt het juiste talent van een ondernemer binnen no-time gekoppeld aan de opdracht die daar het beste bij past. Een absolute win-winsituatie: de opdrachtgever vindt de meest geschikte ondernemer voor zijn klus, terwijl de zelfstandige aan de slag kan met zijn droomopdracht. Younited® maakt elke ondernemer zelfstandiger in een collectief.

In 2022 houden we het simpel, dit betekent dat jij alleen een account hoeft aan te maken en direct gebruik kan maken van ons platform. Maak je profiel compleet en word direct gematcht op opdrachten of ga zelf op zoek. Jij maakt gebruik van het platform wanneer jij dat wil.