Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium

Moni neemt je administratie van A ↓ Z uit handen

Moni

Moni

Younited® & Moni

Moni fungeert echt als verlengstuk van jou als ondernemer. Zowel administratie als financiele boekhouding is niet de lievelingsbezigheid van iedere ondernemer. De software van Moni neemt dit werk voor een heel groot deel voor je uit handen. Denk bijvoorbeeld aan je BTW-aangifte, of je inkomstenbelasting. Bij vragen staan de professionals van Moni altijd voor je klaar om je te helpen. Goede service voor zelfstandig ondernemers, precies wat we verlangen van een partner van Younited®.

Voor jou als zelfstandig ondernemer

Met je administratie uitbesteed, richt jij je op de business. Jouw financiële taken worden uit handen genomen door een professional, zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen.

FAQ

Partner van Younited, omdat...

Pijl naar beneden

Bij moni vinden we het belangrijk dat ondernemers zich richten op het ondernemen. Via Younited kunnen zelfstandigen hun administratieve taken overdragen aan professionals.

Hoe maakt mij dit succesvoller als zelfstandig ondernemer?

Pijl naar beneden

Door het uit handen geven van je administratieve taken, kun jij je als ondernemer focussen op je business. Jij onderneemt, wij zorgen voor een strakke administratie.

Hoe werkt het?

Pijl naar beneden

Nadat je je hebt aangemeld bij moni, wordt er contact met je opgenomen om jouw businesscase te bespreken. We inventariseren en richten jouw administratie in. Jouw persoonlijke finance professional ontzorgt je daarna van de rest.

Overtuigd?

Bekijk onze store
Toggle