Basis 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Basis

Plus 

Gratis in 2021
Maandabonnement

Neem Younited Plus

Premium 

Toekomst
Maandabonnement

Neem Younited Premium
yellow line horizontal yellow line horizontalGet Younited!
Maak vrijblijvend een account aan

Basis

Toekomst

Maandabonnement
Ga voor Younited Basis
check

2 jobslots voor opdrachten

check

Reageren op sollicitaties

check

Anonieme profielen zoeken

check

1 gebruikersaccount

Plus

Gratis

Maandabonnement
Ga voor Younited Plus
check

'Basisabonnement'

check

5 jobslots voor opdrachten

check

Profielen zoeken

check

Favorieten opslaan

check

Automatische match

check

2 gebruikersaccounts

Premium

Toekomst

Maandabonnement
Ga voor Younited Premium
check

Plus-abonnement

check

En nog veel meer

Meer informatie

De belofte van Younited

Op Younited ben je volledig vrij, maar sta je er nooit alleen voor. Younited verenigt ondernemers zoals jij en linkt je individuele talent aan je dagelijkse to-do-lijstje en de ervaring van het werkveld.Volledig onafhankelijk in een collectief. Samen zelfstandiger ondernemen. Maar hoe dan precies? Via Younited regel je alles vanuit één toegankelijk portal. Daar vind je bijvoorbeeld altijd de opdracht die het beste bij je past en kom je in contact met mede-eigengereide zelfstandig ondernemers uit de community. Daarnaast helpt het platform je bij zaken zoals contractbeheer, urenregistratie en facturatie. Younited verenigt ook opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers. De opdrachten die worden uitgezet door een opdrachtgever, worden gekoppeld aan de kwaliteiten en vaardigheden van een ondernemer. Zo wordt het juiste talent van een ondernemer binnen no-time gekoppeld aan de opdracht die daar het beste bij past. Een absolute win-winsituatie: de opdrachtgever vindt de meestgeschikte ondernemer voor zijn klus, terwijl de zelfstandige aan de slag kan met zijn droomopdracht. Younited maakt elke ondernemer zelfstandiger in een collectief.

Wat kost Younited voor opdrachtgevers

Sluit je aan op Younited en laat je openstaande opdrachten invullen door 100% zelfstandige ondernemers. Kies uit verschillende pakketten en bepaal zelf hoe je het platform inzet. En in 2021 kun je je als opdrachtgever zelfs kosteloos inschrijven voor het platform.

Younited Plus

Naast het beschikbaar stellen van opdrachten en kennis verwacht je dat Younited helpt bij het uitstippelen van de termijnstrategie. De actieve houding van Younited moet hulp bieden om de bestaande bubbel te doorbreken, door te dienen als persoonlijke database van en voor relevante opdrachtgevers. Ook door het matchen van zelfstandig ondernemers aan opdrachtgevers, opdrachtgevers waar je als zelfstandige in eerste instantie nog niet aan dacht. Tot slot wil je zelf graag opdrachtgevers kunnen opslaan, zodat je direct weer contact op kunt nemen wanneer de kans zich voordoet.

Younited Basis & Premium

Op dit moment zijn deze pakketten nog niet beschikbaar, zodra wij hier meer informatie over hebben, vind je het hier!

Voordelen

Kosten

Opdrachten

Younited