De juiste zelfstandig ondernemer voor jou aan de slag

De juiste zelfstandig ondernemer voor jou aan de slag

Een zelfstandig ondernemer die zich écht volledig kan focussen op een opdracht bij jouw organisatie. Die je niets meer hoeft uit te leggen, en razendsnel aan de slag kan. Dat is wat Younited® jou als opdrachtgever te bieden heeft. Door gebruik te maken van onze werkwijze, wordt je inhuur van zelfstandig ondernemers een stuk overzichtelijker. Binnen drie werkdagen wordt ons volledige proces doorlopen en kan de zelfstandig ondernemer zonder zorgen aan de slag voor jouw opdracht. Je houdt grip op de totale inhuur van zelfstandig ondernemers en bijbehorende kosten én je voldoet direct aan alle wet- en regelgeving. Younited® werkt met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten, heeft een volledig digitaal proces en experts die je advies geven bij al jouw vraagstukken.

De voordelen van contractbeheer bij Younited®

  • Volledige verzorging van administratie
  • Eenvoudig proces van aanmelden tot opstellen van de overeenkomst
  • Compliancy in de screening van de opdracht en alle zelfstandig ondernemers;
  • Makkelijk uren accorderen en een gereguleerde factuurstroom. Wij factureren voor en namens de zelfstandig ondernemer; 
  • Alle opdrachten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzichtelijk
  • 100% zelfstandig ondernemers die je vrijwel niks hoeft uit te leggen
  • Alles overzichtelijk in 1 dashboard 
  • Profiteer van het grote netwerk van Younited®

Aan de slag met contractmanagement

Jij of één van jouw collega’s ontvangt inloggegevens voor ons platform. Vervolgens kunnen alle opdrachten voor de zelfstandig ondernemers direct worden aangemeld.

 

Code Goed Opdrachtgeverschap&nbsp

‘Goed voor Elkaar’ is de basisgedachte. Younited® streeft ernaar de samenwerking op een goede en verantwoordelijke wijze vorm te geven. De ABU en PZO-ZZP hebben in samenwerking met onder andere Younited®, de Code Goed Opdrachtgeverschap ontwikkeld.

De Code schept helderheid in de relatie tussen opdrachtgevers en zelfstandig ondernemers die voor eigen rekening en risico werkzaamheden uitvoeren.