Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Interim opdrachten vind je bij Younited

Interim opdrachten die perfect bij je passen. Younited verbindt de sterkste opdrachtgevers met de talentvolste zelfstandig ondernemers. Op die manier ontstaan prachtige werkrelaties die alle ingrediënten bevatten om uit te groeien tot iconische samenwerkingen. Het platform zit vol met opdrachtgevers die naarstig op zoek zijn naar een interimmer als jij. Een zelfstandig ondernemer die per direct in kan springen en alle kwaliteiten en talenten in huis heeft om een langdurig interim-project naar de hand te zetten. Vind de interim opdrachten van je dromen op het platform van Younited.

Interim opdrachten vind je bij Younited

Interim opdrachten in verschillende branches

Het netwerk van Younited is groot. Duizenden opdrachtgevers weten namelijk dat dit de plek is om de juiste zelfstandig ondernemer te vinden voor hun interim opdracht. Dit maakt dat elke branche is vertegenwoordigd door de mooiste en grootste opdrachtgevers die op zoek zijn naar een doorgewinterde marketingprofessional,  een ervaren communicatiespecialist, een creatieve architect of een van de andere beroepsgroepen waar jij als zelfstandig ondernemer alle ins-en-outs van kent. Al die opdrachtgevers weten nu nog niet dat ze eigenlijk al die tijd op zoek waren naar een interimmer zoals jij. Alles wat jij nog hoeft te doen, is ze dat duidelijk maken. Gelukkig kan dit op een handige en efficiënte manier op Younited Marktplaats. Hier worden opdrachtgevers en ondernemers bij elkaar gebracht. De kwaliteiten die door de bedrijven worden gezocht, vinden ze omdat jij hebt aangegeven wat je allemaal in je mars hebt. Voor Younited draait het niet alleen om jarenlange ervaring, het gaat erom dat jij als zelfstandige de interim opdracht uit mag voeren op basis van je talenten.

Razendsnel aan de slag met de ideale interim opdracht

Bij een interim opdracht is vaak enige haast geboden. In de regel is de betekenis van een interim opdracht namelijk dat er enige orde op zaken gesteld moet worden. Younited verenigt de kwaliteiten van jou als interimmer met de wens om snel te kunnen starten. Met Younited Services kunnen opdrachtgevers namelijk snel en volledig volgens het advies van de Sociaal-Economische Raad. Dit is een kortlopend proces waarbij Younited controleert of de overeenkomst voldoet aan de regels van de Belastingdienst en de wet DBA en bijstuurt waar nodig. Dit proces duurt meestal niet langer dan drie dagen, waardoor de focus al snel op de interim opdracht zelf komt te liggen. Als interimmer hoef je ook niet bang te zijn dat je naast al je werkzaamheden nog achter de betaling van je factuur aan moet. Younited draagt de zorg voor het op tijd betalen van de facturen, zonder dat jij je daar ook maar een seconde zorgen om hoeft te maken. Binnen 30 dagen na de factuurdatum staat het geld op je rekening.

Alle werkzaamheden overzichtelijk in een dashboard

De interim opdracht van je dromen is waarschijnlijk hard werken. Daarnaast vraagt het leven van een zelfstandig ondernemer erom dat je veel ballen tegelijk in de lucht kunt houden. Younited zorgt gelukkig voor een vangnet, waardoor jij je als interimmer kunt focussen op de belangrijkste ballen. Met het overzichtelijke dashboard zie je bijvoorbeeld precies welke taken er op je to-do-list staan, welke werkzaamheden je nog moet factureren en welke acties je binnenkort uit moet voeren. 

Meld je aan bij Younited en vind jouw gedroomde interim opdracht

De interim opdracht waar jij je ziel en zaligheid in kwijt kunt is minder ver weg dan je denkt. Meld je aan bij Younited en vul jouw profiel in. Hier overtuig je opdrachtgevers van alle kwaliteiten die je bezit, zodat ze sneller bij jou terecht komen. Wees volledig en zeker niet bescheiden. De tijd voor jou en je mede-zelfstandigen is namelijk aangebroken, zeker wanneer jullie elkaar met behulp van het platform van Younited versterken. Meld je dus snel aan.

 

Meld je ook aan bij Younited

Wat kost het?