Voordelen

Voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Opdrachten

Opdrachten

Younited

Younited

Zzp bouw opdrachten

Als een echte zzp’er in de bouw weet jij wat er allemaal bij een bouwproject komt kijken. Je bent goed in wat je doet en houdt van je werk. Nu nog de opdrachten vinden die passen bij jouw kwaliteiten. Daarom is Younited het platform voor jou. Als zzp’er in de bouw kun je via Younited de mooiste opdrachten en projecten vinden die precies aansluiten op jouw expertise. Het enige wat jij hoeft te doen, is jezelf (de zelfstandig vakman die je bent) aanmelden op het platform. Younited zorgt ervoor dat jij wordt gekoppeld aan een opdrachtgever die staat te springen om iemand met jouw kwaliteiten.

Zzp bouw opdrachten

Beginnen als zzp’er in de bouw

Wil jij beginnen als zzp’er in de bouw, maar weet je nog niet hoe? Er zijn een aantal zzp’ers in de bouw die al bij Younited staan ingeschreven. Younited heeft al jarenlang ervaring met zowel de vraag als het aanbod van zzp bouw opdrachten. Wij zullen zorgen ervoor dat jij in je kracht komt te werken. De opdrachtgevers kunnen aangeven wat voor specialismen ze nodig hebben, waar jij volledig op uitgezocht wordt. Een perfecte match dus! Zo kun je snel al beginnen met jouw eerste zzp bouw opdrachten.

De werkwijze is heel simpel. In Younited Marktplaats geef je aan waar jouw kwaliteiten en vaardigheden in de bouw liggen. Wanneer een opdrachtgever iemand nodig heeft met jouw kwaliteiten, komt die razendsnel bij jou uit. De perfecte match!

Vind de zzp opdracht in de bouw die volledig bij je past

Starten als zzp’er in de bouw kan snel gebeuren met behulp vanYounited Services. Hier wordt de overeenkomst voor je zzp bouw project snel en zorgeloos opgesteld, zonder dat je ondergedompeld wordt in de normen die de Belastingdienst hieraan stelt. Younited ontzorgt door alle andere taken van een zzp bouw specialist over te nemen. Zo kun jij je volledig focussen op werken als zzp’er in de bouw. Ook de factuur- en betaalstroom loopt via Younited, waardoor je er altijd van verzekerd bent dat je 30 dagen na de factuurdatum wordt uitbetaald.

Meld je aan bij Younited 

Wil jij je lekker focussen op jouw bouwopdracht en alle randzaken zoveel mogelijk uit handen geven? Meld je dan snel aan bij Younited. Hoe eerder hoe beter. Zo kun je snel beginnen met die droomopdracht die precies in jouw straatje valt.