5 ondernemersboeken voor op je verlanglijstje

5 ondernemersboeken voor op je verlanglijstje

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor op je Sinterklaaslijstje of voor onder de boom? Wij hebben onze 5 tips voor inspirerende ondernemersboeken voor je op een rijtje gezet. Voeg één, twee óf alle boeken toe aan je verlanglijstje en maak je klaar om het nieuwe jaar te beginnen met een flinke dosis ondernemerschap en motivatie.

1. Ondernemen als een baas - Wesley dos Santos en Johan van Boven

Een inspirerend boek vol uiteenlopende ondernemersverhalen over hoe je met tinkeren, hosselen en circulair denken jouw (ondernemers)dromen waarmaakt. Wesley dos Santos, eigenaar van drie succesvolle bedrijven, past deze drie essentiële vaardigheden áltijd toe. Rolmodellen als o.a. Soufaine Touzani, Jandino Asporaat en Anouk Hoogendijk vertellen hoe zij ondernemen als een baas.

Bestel nu het boek ‘Ondernemen als een baas’.

 

2. The $100 dollar Startup  - Chris Guillebeau 

‘The $100 Startup’ is een absolute game-changer voor iedereen die droomt van een eigen bedrijf, maar niet weet waar te beginnen. Chris Guillebeau neemt je mee op een opwindende reis vol inspiratie en praktisch advies dat elke ondernemer, of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, zal aanspreken.

The $100 dollar Startup bestel je hier. 

 

3. Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen – Veronique Prins

Veronique Prins slaat de spijker op zijn kop met haar meeslepende boek, ‘Dé Kick Ass Code voor Succesvol Ondernemen’. Dit is niet zomaar een ondernemersgids; het is een energieke reis naar de essentie van ondernemerschap. ‘Dé Kick Ass Code voor Succesvol Ondernemen’ is een ware gids gecreëerd voor ondernemers die ernaar streven de top te bereiken.

Zet ‘Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen’ direct op je verlanglijst. 

 

4. The 4-hour workweek – Timothy Ferriss 

Timothy Ferriss levert fantastisch werk af met ‘The 4-Hour Workweek’, een boek dat niet alleen ondernemers, maar iedereen die streeft naar een leven vol vrijheid en vervulling, zal aanspreken. Als je verlangt naar meer vrijheid, avontuur en controle over je leven, is ‘The 4-Hour Workweek’ niet alleen een boek: het is een blauwdruk voor een drastisch andere, meer vervullende manier van leven. Lees het, pas het toe, en ontdek de kracht van een leven dat draait om wat echt belangrijk is.

Je bestelt ‘The 4-hour workweek’ hier. 

 

5. Gebrouwen door Vrouwen - Tessel & Do de Heij

Tessel en Do de Heij nemen je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis met ‘Gebrouwen door Vrouwen’, een boek dat niet alleen bierliefhebbers zal bekoren, maar ook de inspirerende reis van twee gedreven zussen in de brouwwereld belicht. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een boek vol smakelijke avonturen, ‘Gebrouwen door Vrouwen’ biedt een verfrissende kijk op brouwen, verpakt in een bruisend verhaal van twee zussen die hun stempel drukken op de bierwereld.

Zet ‘Gebrouwen door Vrouwen’ vandaag nog op je verlanglijst! 

 

En vraag je je na het lezen van deze boeken af wat je moet doen met al die nieuwe inspiratie? Meld je dan direct aan bij Younited en vind vandaag nog jouw volgende opdracht!